18 Nisan 2015 Cumartesi

CorelDRAW GS X7.4 - Yenilik 2 - After Shot 2

CorelDRAW Graphics Suite X7 Update 4 ile önemli yeni özellikler geldiğini güncelleme çıkmadan önce duyurmuş, bu yeni özelliklerden Yeni Font Listesi'ni de detaylı incelemiştim. X7.4 Update ile gelen önemli bir diğer yenilik AfterShot 2 CorelDRAW Edition.

Corel, Bibble Labssatın aldıktan sonra RAW düzenleyici olan Bibble yazılımının ismini AfterShot Pro olarak değiştirerek piyasaya sürmüş ve iyi bir başarı elde etmişti ve CDGS X7 Update 4 ile de bu yazılımın Pro olmayan sürümünü CDGS paketinin bir üyesi yaptı.


Şimdilik sadece Abonelerin ve Premium Üyelerin kullanabileceği AfterShot CorelDRAW Edition CorelDRAW GS X8 ile standart bir özellik olarak paketin içinde sunulacak.

AfterShot CorelDRAW Edition, AfterShot 2 ve AfterShot Pro 2'den farklı olarak CorelDRAW, CorelDESIGNER ve CorelPHOTOPAINT ile tam uyumlu çalışıyor. Bir fotoğrafı düzenleyip doğrudan bu yazılımlarda açabiliyorsunuz.

CorelDRAW Aboneleri ve Premium üyeler AfterShot CorelDRAW Edition uygulamasını corel.com hesapları üzerindeki download bölümünden indirebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder