27 Mart 2012 Salı

CorelDRAW Graphic Suite X6, Eti Bilgisayar Basın Bülteni.

Corel ürünleri Türkiye disttribütörü Eti Bilgisayar, Corel DRAW Graphic Suite X6 için bir basın bülteni paylaştı. Bültendeki bilgileri daha önceki yazılarımda sizlerle paylaşmıştım fakat resmi bir kaynaktan desteklenmesi de akıllarda soru işareti bırakmamasını sağlayacaktır...

Eti Bilgisayar CorelDRAW Graphic Suite X6 Basın Bülteni

CorelDRAW Graphics Suite X6, Toplam Yaratıcılığı ve Tasarımı Güçlendiriyor
Corel, amiral gemisi grafik paketinin yeni sürümü CorelDRAW Graphics Suite X6’yı 20 Mart 2012 tarihindeki lansman ile duyurdu.
Tamamen yenilenmiş tipografi motoru, ilham veren yeni renk stilleri ve harmonisi, güçlü şekillendirme yetenekleri ile yeni paket, grafik profesyonellerine bugüne şimdiye kadar üretilmiş olan en güçlü ve yaratıcı araçları sunuyor.
Yenilikçi yaratıcılık odaklı bu sürümde, tasarım dünyasına, geliştirilmiş iş akışı ve performans, teknolojinin ve araçların en ileri sürümleri ile çalışma, ve tasarım projelerini güvenle yürütme olanakları sunuluyor.

CorelDRAW Graphics Suite X6 Çok Yönlülük ve Güç verir; Yaratıcılık Kabiliyetinizi Genişletir
CorelDRAW Graphics Suite X6; sayfa tasarım ve vektör illustrasyon programı olan CorelDRAW® X6, bir profesyonel görüntü işleme yazılımı olan Corel PHOTO-PAINT™ X6, biteşlemleri düzenlenebilir vektörlere çevirme yazılımı Corel® PowerTRACE™ X6, dijital varlıklarınızı bilgisayarınızda, ağınızda veya CD’de; fotoğrafları iStockPhoto® and Fotolia’dan aramanızı sağlayan tam boyutlu bir tarayıcı olan Corel® CONNECT™ X6, tek tuşla ekran görüntüsünü kaydetme yardımcı programı Corel CAPTURE™ X6 ve yeni web sitesi tasarlama ve oluşturma yazılımı Corel® Website Creator™ X6 çözümlerini içermektedir.
Kullanıcılar aynı zamanda 10.000 yüksek kaliteli vektörel grafik ve görsel; 1000 yüksek çözünürlüklü yeni profesyonel fotoğraf; 1000 OpenType yazıtipi; 2000 araç şablonu; 350 profesyonel şablon; 800 çerçeve ve desene sahip olacaklar.
CorelDRAW Graphics Suite X6, İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca, İspanyolca, Brezilya-Portekizce ve Flemenkçe dillerinde satışa sunulmuştur. Türkçe sürümü ise 1 ay içerisinde kullanıcılara ulaşacaktır.

Güncelleme politikasında değişiklikCorel, Nisan 2012 tarihinden itibaren CorelDRAW Graphics Suite X3 ve öncesi sürümlerden yükseltme olanağını kaldırıyor. Sadece CorelDRAW Graphics Suite X4 ve sonraki sürümlere sahip olanlar, yeni sürüme Upgrade fiyatına geçiş hakkına sahip olacak, diğerleri yeni sürümü tam paket fiyatından satın almak durumunda kalacaklar. Bununla birlikte geçiş süreci olarak 18 Haziran 2012 tarihine kadar tüm sürümlerden CorelDRAW Graphics Suite X6’ya yükseltme kabul edilmektedir. Kullanıcıların paketlerini şimdi güncelleyerek avantajlı yükseltme fiyatından yararlanabilecekleri belirtildi.
CorelDRAW Graphics Suite X6 sürümünü Upgrade fiyatından almak için son tarih (X3 ve önceki sürüme sahip olanlar): 18 Haziran 2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder