19 Şubat 2012 Pazar

İyi ki doğdun CorelTÜRK Blog

18 Şubat'ta tamı tamına 4 yılını dolduran CorelTÜRK Blog hız kesmeden yayın hayatına devam ediyor. CorelTÜRK Blog'un 3. yaşgünü için yazdığım yazıda 3 yıl içinde nelere imza atığımızı detaylarıyla anlatmıştım. Şimdi de son bir yılda neler yaptığımızı kısaca özetleyeyim.

Öncelikle CorelTÜRK Blog'un yalaşık son 6 ayda ziyaretçi sayısını ikiye katladığını ve icerocket blog tracker'da yaklaşık 21.000 blog arasında 134'üncü sırada olduğumuzu belirtmek istiyorum. Geçen 1 yıl içinde CorelTÜRK Blog'a yeni yazarlar eklendi. Özellikle Serhat Merdivenci ve KontDracula'ya destekleri ve paylaşımları için teşekkür ediyorum.

Yaklaşık 1 ay önce Corel Ürünleri Türkiye Yetkili Satıcısı olduk ve blog üzerinden kampanyaları duyurmaya başladık. CorelTÜRK Blog üzerinden bize ulaşıp da Corel ürünleri alan kullanıcılara da ücretsiz 1 yıl e-posta desteği sunuyoruz.

CorelTÜRK Blog olarak Corel ürünleri Türkiye tek distribütörü olan Eti Bilgisayar'la da çalışmalarımız devam ediyor ve yakın zamanda Türkiye'deki Corel kullanıcıları için de daha kapsamlı çalışmalar yapmayı planlıyoruz.

Bu süre zarfında Corel Türk olarak facebook'ta tüm Corel kullanıcılarıyla iletişime geçip sorunlarını birebir çözmeye çalışıyoruz. Facebook sayfamızdan da CorelTÜRK Blog'u takip edebilirsiniz.

CorelTÜRK Blog üyleiğini aktif hale getirdik ve tüm blog içeriğinin e-postanıza gelmesini sağladık.

Tüm CorelTÜRK Blog takipçilerine bizi destekledikleri için teşekkür ederim. Blog ve Corel ile ilgili tüm sorularınızı corelturk@gmail.com adresine gönderebilirsiniz.

Evet, ne diyorduk? İyi ki doğdun CorelTÜRK...

3 yorum: