25 Ekim 2011 Salı

CorelTÜRK Blog'u ne kadar beğeniyorsunuz?


CorelTÜRK on Facebook

CorelTürk Blog tüm yazılarını facebook'ta arkadaşlarıyla paylaşıyor. Özellikle matbaa, tasarım, grafik sektöründen 1.000'i geçen katılımcıyla her türlü CorelDRAW sorunlarınızı facebook üzerinden online olarak çözmeye çalışıyoruz.

Peki bizi kaç kişi beğeniyor? Ne duruyorsunuz? e hadi beğenin :)

4 yorum:

  1. Her yerde beğenirim de... facebook hariç... Facebook'um yok :)
    Gıcığım ben almadım facebook

    YanıtlaSil
  2. Kürşat bey yaklaşık 2-3 yıldır sizi takip ediyorum, değişik yazılarınızla yardımlarınız dokundu bunun için çok teşekkürler, toplumumuzun bireyleri ne yazık ki tamamen tüketici bir zihniyete sahip, ve sadece bu da değil, tüketirken katlanılan zahmete saygı da duymayı unutmuşuz.

    Ben yıllarıdır sizin gibi ısrarla blog yazmayı sürdüren, bilgilerini temiz bir şekilde paylaşan bir çok kişi tanıdım, çoğu pes etti, az bir kısmı hâlâ devam ediyor üretmeye (buna ben de dahil) ama ne yazık ki zaman geçtikçe bu değer bilmez insanlarımıza katlanmak güçleşiyor. Zaten yokluk içinde yapılan şeyler bunlar, site açmak ilgilenmek, üretmek vs. vs. bunların çoğu tamamen hobi olarak yaptığımız şeyler. Ama gelin görün ki yorumlar da artık "spam" halini almaya başladığında, forumlarda ki yorumlar sadece "paylaşım için teşekkürler"den öteye gitmedikçe bu nesil yok yere kendini heba ettiğini göremeyecek.

    Sizi takip eden sessiz ziyaretçilerinizden birisiyim, tüm emeklerinizi gören, okuyan ve taktir eden biri olarak geçmişteki yardımlarınız için tekrar teşekkür ediyorum. Siz daha fazlasını hal eden onlarca blog yazarından birisisiniz.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Kamil, değerli yorumun için teşekkür ederim. Sana ve diğer takipçilerime yardımcı olmak beni memnun ediyor... Aynı düşünceleri paylaşıyoruz, CorelTÜRK Blog girişimine en büyük etki de forumlardaki içi boş paylaşımlardır. Yaşadığım sürece CorelTÜRK Blog'u güncel tutmaya çalışacağım.

    Sen de bir blog yazarı olarak işin ne kadar zor olduğunu biliyorsun, tamamen vakit ve emek gerektiren bir iş. Yine de hobi ve gönül işi olduğu için karşılık beklemeden devam ediyorum. Hayatımı bu blogla geçindirebilseydim emin ol ki CorelTÜRK Blog çok daha farklı yerlerde olurdu.

    Neyse ki senin gibi sessiz de sesli de olsa blogu sürekli takip edenlerin zihniyetleri birbirine çok yakın... Az olsun ama öz olsun...

    Tekrar teşekkürler.

    YanıtlaSil