3 Kasım 2010 Çarşamba

Corel DESIGNER Technical Suite X5 piyasaya sürüldü.

Corel Corp.'un CoreDRAW graphic Suite'den onra en çok tercih edilen 2D vektör çizim yazılım paketi olan CorelDESIGNER Technical Suite'nin yeni sürümü yayınlandı.

CorelDRAW X5 ile gelen tüm yeniliklerin dışında  Right Hemisphere® Deep Exploration™ 6 CSE yazılımının getirdiği tüm yenilikleride içeren paket aynı zamanda ilk defa olarak CorelDRAW'ı da içeriyor.

CorelDRAW yazılımının paketle birlikte gelmesinin artıları var tabi ki fakat CorelDRAW'ın yaptığı tüm işleri CorelDESIGNER ile de yapabilirsiniz.

CorelTURK blog'u takip ediyorsanız CorelDESIGNER'ın, CorelDRAW'dan sonra yayınlandığını görmüşsünüzdür. Yeni sürüm ilk olarak CorelDRAW için yayınlanıyor, CorelDRAW için ikinci servis paket yayınlanacağı sırada da corelDESIGNER piyasaya sürülüyor. Bu da CorelDESIGNER'in çok daha stabil olarak piyasaya sürülmesi anlamına geliyor. Ayrıca bu durum CorelDRAW X5 servis paket 2 nin habercisi niteliğinde.

Teknik çizim, 3D çizim, Tekstil tasarım ve mimarlık gibi sektörlerde kullanılan CorelDESIGNER'in yeni özelliklerini incelemek isteyenleri böyle alalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder