12 Ağustos 2010 Perşembe

CorelDESIGNER X5 Beta kayıtları başladı.

Corel'in her yazılımı için ayrı ayrı gerçekleştirdiği beta programlarının haberlerini vermeye çalışıyorum. CorelDRAW X5, CorelDESIGNER X4 için beta kayıtlarının başlangıç ve bitiş haberlerini de vermiştim.

Şimdi de CorelDESIGNER X5 için beta kayıtların başladığını sizlerle paylaşmak istiyorum. CorelDESIGNER yazılımına kısaca göz attıysanız aslında CorelDRAW'a ne kadar benzediğini görmüşsünüzdür. Hatta benzemek bir yana, CorelDRAW'ın tüm özelliklerinin üzerine daha farklı özellikler eklenmiş şekli de diyebiliriz.

CorelDESIGNER her zaman CorelDRAW'dan daha sonra piyasaya sürülüyor. Bunun farklı sebepleri olabilir fakat DESIGNER için bu iyi bir şey. Çünkü muhtemelen CorelDESIGNER X5 piyasaya sürüldüğünde CorelDRAW X5 Servis Paket 2 piyasaya sürülmüş olacak. Bunun anlamı da CorelDESIGNER'ın CorelDRAW'a nazaran çok daha stabil bir şekilde piyasaya sürülmesi demek oluyor.

CorelDESIGNER için beta kullanıcısı olmak isterseniz kayıt formunu doldurumanız gerekiyor. Yaklaşık 1 ay açık kalacak olan kayıt sistemi kapandıktan 1 ay sonra da Beta Tester olarak seçilip seçilmediğiniz belli olacak. Beta Tester olmak isteyenlere şimdiden bol şans...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder