19 Haziran 2010 Cumartesi

CorelDRAW X5 Türkçe ve Kutulu olarak ülkemizde satışı başladı.

Mayıs 2010 sonlarına doğru CorelDRAW X5 download sürümünü ülkemizden lisanslı olarak satın alacağınızı duyurmuştum. Geçtiğimiz hafta içerisinde CorelDRAW Graphic Suite X5 sürümü ülkemize kutulu olarak giriş yapmış bulunuyor. Corel Türkiye Distribütörü Eti Bilgisayar bu sefer daha hızlı davranmış, neden mi? Çünkü CorelDRAW Graphic Suite X5 paketini hem kutulu hem de Türkçe olarak satın alabiliyorsunuz.

Ve bir ilk olarak da kutu, yükleme cd'si ve kitapların üzerinde Türkçe yazılar görmek mümkün. (Corel'in bana hediye ettiği full kutulu sürüm de Türkçe-Macarca ambalaja sahipti)

Corel X5 Türkçe kullanmak istemiyorsanız yine İngilizce sürümünü satın alabilirsiniz.

Gelelim fiyatlara. CorelDRAW Graphic Suite X5 Kutulu ürün fiyatı 898$ + KDV olarak belirlenmiş. Kutu içeriğinin detaylarına buradan bakabilirsiniz. Upgrade sürümü ise 331$+ KDV olarak belirlenmiş. Blogumu takip ediyorsanız CorelDRAW X4 yasal kullanıma geçiş kampanyası fiyatı 476$+KDV olduğunu da biliyor olmalısınız. Bu durumda 476$ X4 full sürüm ve 331$ da X5 upgrade için vererek toplamda 807$ + KDV ye bir X5 sahibi olabilirsiniz. Bu fiyat X5 download sürümünden bile ucuz. Bu durumda 89$+KDV yani an itibariyle 164 TL daha ucuza CorelDRAW Graphic Suite X5'e sahip olabilirsiniz. Stoklarda çok az sayıda kalan X4 için vakit kaybetmemenizi tavsiye ederim.

Ülkemizdeki ekonomik sıkıntıları da göz önüne alan Eti Bilgisayar Corel ürünlerini kredi kartına 12 taksit imkanıyla satıyor. Bu durumda X4 ve X5 Upgrade taktiği ile ayda yaklaşık 125 TL ödeyerek CDGS X5 lisanslı ürün sahibi olabilirsiniz.

3 yorum:

  1. Upgrade fiyatı 358$+KDV Ayrıca 6 taksit yapıyorlar. Telefon açıp sordum. Bilginize. :D

    YanıtlaSil
  2. Fiyat bilgilerini bizzat Eti Bilgisayar'dan alıyorum. Sizin aldığınız fiyata kurulum DVD'si dahil olabilir.

    YanıtlaSil
  3. Dün itibariyle 12 taksitle X4 Box ürün satın aldım. Belki kart kampanyaları bitti bilemiyorum.

    YanıtlaSil