6 Şubat 2010 Cumartesi

Corel DRAW X4 yasal kullanıma geçiş kampanyası.

Corel DRAW Graphic Suite paketini yasal kullanımını artırmak için Eti Bilgisayar yeni bir indirim kampanyası başlattı. CGS X4 paketi ülkemizde ortalama 1500 TL (KDV dahil) gibi bir fiyata satılıyordu. Her avrupa ülkesi gibi biz de Amerika ve Kanada ile aramızda olan fiyat farkından dolayı oldukça muzdaribiz. Fakat Eti Bilgisayar'ın başlattığı bu kampanya bu fiyat farkını en aza indiriyor. Kampanya dahilinde alacağınız 1 adet CGS X4 paketinin fiyatı yaklaşık olarak 840 TL (KDV dahil). Bu da neredeyse yarı yarıya indirim anlamına geliyor.

Yeni sürümün çıkmasına az bir zaman kala bu tip kampanyalar daha hesaplı oluyor. Şimdi bir X4 kopyası satın alıp, yeni sürüm çıktığında da upgrade ederek belki de tam paket ürün fiyatından daha uygun fiyatla yeni sürüme sahip olabilirsiniz.

CGS X4 paketi Eti Bilgisayar tarafından hem İngilizce hem de Türkçe olarak satılıyor. Kampanya 28 Şubat 2010 tarihine kadar geçerli. Elinizi çabuk tutmanızda fayda var çünkü kampanya stoklarla sınırlı. CorelDRAW'ı lisanslı, orijinal kullananların aldığı teknik destek ve bir çok farklı ayrıcalığını yaşamak isteyenler buradan başlayabilirsiniz.


CorelDraw Graphics Suite X4 Türkçe YKG Kampanya 476 $ + KDV
CorelDraw Graphics Suite X4 İngilizce YKG Kampanya 476 $ + KDV
KAMPANYA KOŞULLARI:
  • Kampanya stoklarla sınırlı 28 Şubat 2010 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanya dahilinde tüm Corel ürünlerini, Bonus, Cardfinans, Maksimum ve WorldCard’a vade farksız 6 taksit ile alabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Yinede çok pahalı bence ucuz olsun herkes yasal kullansın

    YanıtlaSil
  2. Ucuz ya da ücretsiz alternatifler mevcut. Inkscape, sk1 ücretsiz vektörel yazılımlardır. Bunları kullanabilirsiniz.

    YanıtlaSil