29 Ekim 2016 Cumartesi

CorelDRAW ücretsiz fontlar

Takipçilerimiz bilir, CorelDRAW X8 ile Connect docker'ı Get More olarak değişmiş ve kapsamı da epey genişlemişti. Connect ile erşiebildiğiniz grafik içeriği (clipart, görsel, dolgu, font vb.) haricinde eklentiler, uygulamalar edinebileceğimiz bir yer haline gelen Get More yakın zamanda yapılan bir güncelleme ile artık ücretsiz fontlar da sağlamaya başladı.



Get More docker'ın bir çok ücretsiz / ücretli uygulama, eklenti (makro) dışında font sağlaması ileride daha fazla ve daha farklı grafik materyallerine de buradan erişebileceğimiz fikrini oluşturuyor. Günümüzde font bulmak her ne kadar kolaylaşmış olsa da CorelDRAW'ın Get More Docker'ını kullanarak erişebileceğiniz fontlar hem Türkçe destekli hem de sadece bir tıkla indirilip sisteminize yüklemenize gerek kalmadan CorelDRAW , CorelPHOTOPAINT gibi CorelDRAW Graphics Suite uygulamalrında kullanabiliyorsunuz.


Get More Docker'ı Window > Dockers > Get More komutu ile açabilirsiniz.

2 yorum:

  1. layrıyetten bu fontlara isans almamıza gerek var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiğim kadarıyla bu fontların tamamını tüm işlerinizde telifsiz olarak kullanabilirsiniz. Fakat bir ticari ürün haline döndürdüğünüzde, örneğin bir logo tasarımında kullandığınızda, logo tasarımını yaptığınız firma telif alması gerekebilir.

      Sil