31 Ekim 2012 Çarşamba

CorelDRAW GS X6 SBE piyasaya sürüldü.

Bildiğiniz gibi CorelDRAW Graphics Suite için Small Business Edition adında 3 lisanslı tek paket önceki sürümde satışa sunulmuş ve bir çok işletmenin de tercihi olmuştu. CorelDRAW GS SBE paketi tek bir kutu ile geliyor fakat içinden 3 ayrı seri numarası çıkıyor. Yani bu paketle 3 farklı bilgisayarınızı lisanslamış oluyorsunuz. CorelDRAW/DESIGNER tepe yöneticilerinden John Falsetto'nun blogunda yayınladığı habere göre CorelDRAW Graphics Suite X6 SBE sürümü piyasaya sürüldü.

CorelDRAW Graphics Suite Small Business Edition X5 ülkemizde 2 ayrı paketten daha ucuza satılmıştı ve tükenmekte olan stoklarla da satışı devam ediyor. 3 al 2 öde kampanyası gibi... Sonuçta 2 farklı bilgisayarınızı lisanslamak istiyorsanız SBE almak çok mantıklı.

X6 için fiyatın daha makul olmasını olmasını bekliyorum. Zira CDGS X6 SBE internet sayfasında ürün fiyatı 1.078 Euro. Tek kullanıcılı paketin satış fiyatı ise yine kendi internet sayfasında 718,80 Euro. Bu durumda çok az bir fark ödeyip 3 kullanıcılı pakete sahip olabileceksiniz. 3 al 1,5 öde gibi :)

Küçük ama önemli bir bilgi daha vereyim; CorelDRAW GS X6 SBE paketi sadece Avrupa'da satılıyor. Yani Avrupa dışında satışı yok. Bu da Amerika ve Kanada'daki satış fiyatlarıyla Avrupa'dakileri bir nebze olsun dengelemiş oluyor.

Fiyatların ülkemize nasıl yansıyacağı konusunda şimdilik bir bilgi yok. Önümüzdeki günlerde Türkiye satış fiyatı kesinleştiğinde sizlerle paylaşacağım.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder