28 Şubat 2012 Salı

Winzip artık iPhone ve iPad'te

Geleceğin yazılımları daha çok dokunmatik ekran ve diğer fiziksel özellikleri ile kullanılan akıllı cep telefonları ve tabletlere yönelecek. Adobe bunun için ciddi yatırımlar yapıyor ve kullanıcıları şimdiden yeni konseptine hazırlıyor. Corel firması da boş durmuyor ve iOS (iPhone ve iPad) ve android için küçük ama bir o kadar da başarılı uygulamlar geliştiriyor.

Blogu takip ediyorsanız Winzip'in uzun zamandır Corel Corp bünyesinde olduğunu ve son bir kaç yıldır da epey gelişme kaydettiğini okumuşsunuzdur. Özellikle son sürümlerinde ZipShare, Zipsend, Courier gibi yeni sistemleri bize getiren Winzip aynı zamanda MacOSX için de geliştiriliyor ve yine Windows tarafında işletim sistemi bakımı için de araçlar sunuyor. Winzip'in son atağı meşhur dosya sıkıştırma yazılımını iOS işletim sistemi için getirmiş olması. Evet winzip artık iphone ve ipad'lerinizde ücretsiz hizmet vermeye başadı.

iPhone ve iPad'inizde sıkıştırılmış dosyalarınız rahatlıkla Winzip ile yönetebileceksiniz.

Winzip for iOS ile şunları yapabileceksiniz:

- Cihazınızda bulunan ya da e-postalarınızdan gelen zip dosyalarını açabileceksiniz.
- Zip dosyalarınız görüntüleyebilecek ve yönetebileceksiniz. Çoklu mail eklentisi ile birlikte...
- Şifrelenmiş zip dosyalarını açabileceksiniz.
- Zip dosyasının içeriğini panoya kopyalayabileceksiniz.
- Gmail, Yahoo, Hotmail ve benzeri e-posta servislerini kullanıyorsanız e-postanıza gelen bir zip belgesi eklentisinin içeriğini görüntüleyebileceksiniz. Görüntüleyebileceğiniz dosya türleri de şunlar olacak:  .txt, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .rtf, .pdf, .key, .numbers, .pages, .htm, .htm, .jsp, .bmp, .jpg, .jpeg, .tif, .tiff, .png, .gif

Kolay kullanımı ve kullanıcı dostu arayüzü ile Winzip tüm gücünü iphone ve ipad'lere getirmiş gibi duruyor.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan winzip for ios'u buradan indirebilirsiniz.
Corel'in idğer ios uygulamalarına da buradan erişebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder